Artistic Retreat

This is a very well-lived in house, one that embraces our children and their friends.

homeowner Jenna Barnett

Designed to capture follow the sun’s daily arc, this Venice Beach residence provides a flexible, inspiring retreat for its creative homeowners. A mix of materials —barn wood, cement tiles and steel-framed windows — create a canvas against which the family with young children can live, play, work and connect. Located on a small lot in a tight-knit beach community, the home is designed to feel spacious from within with open-concept rooms that organically connect. Floor-to-ceiling glass walls are positioned to capture light while preserving privacy, while an expansive flex space with a private entrance is used as a sculptor’s studio.


  • 2,769-square-foot home
  • Three bedrooms, four baths
  • Rooftop deck with panoramic views

Press Quote

A Light-Filled Venice Home With European Sensibility

Learn More